Ingrediënten voor vier personen.

  • 200 gr bleekselderij
  • 30 gr Roquefort kaas (of andere blauwe schimmelkaas)
  • handjevol walnoten
  • 150 gram rode druiven
  • 1,5 el bieslook, fijngeknipt
  • Dressing
  • 3 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 1/2 tl mosterd
  • zout en peper

Bereiding.

Begin met het snijden van de bleekselderij in mooie lange stukken.

Snijd de kaas in vierkante blokjes, verkruimel de walnoten

Doe de selderij, de kaas en de walnoten in een kom en voeg het samen met de bieslook.

Mix vervolgens 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap een halve theelepel mosterd voor de dressing, voeg indien nodig wat peper of zout toe naar smaak.

voeg de dressing  toe aan de salade, en je bent al klaar!

Snel, simpel, gezond en boven alles erg lekker.

Eet smakelijk!.