Een frisse salade met artisjokpesto en nieuwe aardappelen, dat is de Rucola, artisjokpesto en nieuwe aardappelen. Een heerlijk gerecht!

Wat heb je nodig om de Rucola, artisjokpesto en nieuwe aardappelen te maken?

Zet de volgende ingrediënten op je boodschappenlijstje om de Rucola, artisjokpesto en nieuwe aardappelen voor twee personen te bereiden.

  • 6 nieuwe aardappelen
  • 100 gr rucola
  • Pijnboompitten
  • Bieslook
  • Dressing
  • Artisjok pesto (of pureer zelf 8 in olie gemarineerde artisjokken met 2 el olijfolie)
  • Balsamico azijn
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Hoe bereid je de rucola, artisjokpesto en nieuwe aardappelen?

Start met het voorverwarmen van de oven op 180 graden Celsius Maak de aardappelen schoon en snijd ze in plakken. Kook ze nu. Bak ze hierna in een pan met voldoende olijfolie. Bak ze mooi bruin en doe er ook voldoende zout bij. Hierna gaan ze in een ovenschaal en voor 25 minuten in de oven.

Ondertussen rooster je de pijnboom pitten. Ook hak je de bieslook fijn en maak je een mooie dressing. Verdeel de rucola salade over de borden en doe de geroosterde aardappelen er boven op samen met de artisjok-pesto. Maak het af met de pijnboompitten, bieslook en dressing!

Dan is het tijd om er volop van te genieten.